Sportlaan 12, Baarle-Nassau

€ 410.000

4 slaapkamers
125 ㎡
452 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
C
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
452 ㎡
Woonoppervlakte
125 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
1987
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
235 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Een uitgebouwde vrijstaande woning met aangebouwde garage welke is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de nabijheid van sportpark Boschoven. De woning is voorzien van een aangelegde voor- en een op het noordoosten gesitueerde achtertuin. De woning beschikt aan de binnenzijde op de begane grond over een royale woonkamer, open keuken, bijkeuken, atelier/slaapkamer, op de eerste verdieping over 3 slaapkamers en de badkamer en een bergzolder op de tweede verdieping.

Indeling
Begane grond
De hal/entree is voorzien van een tegelvloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond De hal/entree is verder voorzien van de meterkast en een garderobe. De entree biedt toegang tot het grotendeels betegelde toilet met closetpot en fonteintje, de woonkamer en door middel van de dichte vaste trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar.

De L-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 42m². De woonkamer en open keuken zijn voorzien van een parketvloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond. De woonkamer is verder voorzien van een houtkachel en de thermostaat.

De open keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak, hot-fill boiler en een rvs-spoelbak.

Aansluitend aan de keuken is de geheel betegelde bijkeuken gelegen, welke is voorzien van de aansluitingen wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken zijn middels het tussenportaal het atelier/slaapkamer, de aangebouwde garage en de achtertuin toegankelijk.

Het atelier van ca. 19m² is in 1992 aangebouwd en is voorzien van een vinyl vloer. Het atelier is verder voorzien van elektra, een keukenblok met spoelbak, 2 lichtkoepels en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Het atelier is uitermate geschikt om er een slaapkamer met eigen badkamer te realiseren, waarmee u deze woning levensbestendig maakt.

De aangebouwde garage (ca.21m²) heeft een betonnen vloer, dubbele openslaande houten deuren, lichtkoepel, stortbak en een radiator.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking, met spuitwerk afgewerkte wanden en houten schroten plafonds. Vanaf de overloop met Velux dakraam zijn de 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar.

De 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning van ca. 13m² en 10m² en zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten. De 3e slaapkamer van ca. 11m² is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een dakkapel en een vaste kastenwand met schuifdeuren.

De grotendeels betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, badkamermeubel met vaste wastafel en spiegelkastje en een bergkast.

Tweede verdieping
Door middel van een vlizotrap is de bergzolder op de tweede verdieping bereikbaar. De bergzolder is voorzien van houten vloer, cv-combiketel (2019) en een Velux dakraam.

Tuin
De woning beschikt over een aangelegde voor- en een, op het noordoosten gelegen, achtertuin. De voortuin is voorzien van betegeling, oprit met toegang tot de garage en plaats voor 2 auto’s, vaste groene beplanting en 3 handmatig bedienbare zonneschermen. De royale achtertuin is voorzien van bestrating, diverse terrassen, zitkuil, vaste groene beplanting, een watertappunt, lichtpunten, eigen achterom en de vrijstaande berging met elektra en een overdekt terras.

Algemeen
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het platte dak van de woning is recentelijk vernieuwd.
- De woning beschikt over een alarmsysteem.
- Energielabel C.
- Perceeloppervlakte 452m², Inhoud ca. 485m². Woonoppervlakte ca.  125m².
- Bouwjaar 1987.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie