Hoogakker 24, Baarle-Hertog

€ 375.000

4 slaapkamers
185 ㎡
182 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
huis
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
182 ㎡
Woonoppervlakte
185 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2007
Terras
neen
Tuin
ja
Garage
ja
Parking
neen
EPC code
138 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Uitstekend onderhouden eengezinswoning gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel groen, een speelplein en op loopafstand van het centrum van de gemeente Baarle-Hertog/Nassau. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde en voorzien van een fraai aangelegde voor- en achtertuin en een vrijstaande stenen garage. Aan de binnenzijde is de woning voorzien van een royale woonkamer, open keuken met fraai keukenblok, 3 slaapkamers, compleet ingerichte badkamer, een royale tweede verdieping en een bergzolder.

Begane grond
De begane grond is voorzien van een Eikenhoutenvloer of tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De hal/entree is verder voorzien van de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Het geheel betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

Ruime royale woonkamer van ca. 58m² is verdeeld in een zitkamer met de klokthermostaat en de afgesloten trapopgang (met bergruimte onder de trap) naar de eerste verdieping en de aan de achterzijde van de woning gelegen eetkamer voorzien van een lichtkoepel en dubbele openslaande tuindeuren die toegang geven naar het overdekte terras en achtertuin.

De open keuken beschikt over een fraai keukenblok en spoeleiland met composiet aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, vaatwasser, apothekerskast en een rvs-spoelbak.

De bijkeuken is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren, aansluitingen wasapparatuur, werkblad en een achter entree met toegang tot het overdekte terras.

Eerste verdieping
De eerste verdieping, met een vinyl vloer, stucwerk afgewerkte wanden en plafonds is voorzien van de vaste open trapopgang naar de tweede verdieping.

De ouder slaapkamer van ca. 24m² is voorzien van een eigen dressing met vaste kasten en een dakkapel. De 2e en 3e slaapkamer zijn ieder ca. 10m². De 3e slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. Alle slaapkamers hebben een tv-aansluiting en elektrisch bedienbare rolluiken.

De complete badkamer is geheel betegelt en beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, een aparte douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel, wandcloset, designradiator en mechanische ventilatie met bediening.

Tweede verdieping
Middels een vaste open trap is tweede verdieping bereikbaar met laminaatvloer en gestuukte wanden. De tweede verdieping, met een aparte kast met cv-combiketel en mechanische ventilatie unit, bergruimte achter de knieschotten en een vlizotrap naar de bergzolder, van ca. 40m² is in 2022 geheel afgewerkt en uitermate geschikt voor het realiseren van een 4e slaapkamer of werkkamer.

Buitengebeuren
De woning is voorzien van een aangelegde voor- en op het noorden gesitueerde achtertuin. De voortuin is voorzien van betegeling en borders met grind en vaste groene beplanting.

De in 2022 opnieuw aangelegde achtertuin mag ondanks de ligging op het noorden toch zonnig genoemd worden. De achtertuin is voorzien van een overdekt terras met inbouwverlichting, betegeling, gazon (kunstgras), borders met vaste groene beplanting, houten berging, tuinverlichting, watertappunt, schrobputje, elektrapunten en een eigen achterom.

Achter de woning is de vrijstaande stenen garage gelegen van ca. 18m² met betonnen vloer, elektra en elektrische garagepoort.

Algemeen
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met draai-/kiep systeem en dubbele beglazing
- Perceel: 182 m². Woonopp.: ca. 185m². Inhoud ca. 530m³.
- Energielabel B, EPC 138 kWh/m²
Stbk verg: Vg Stbk bestem: Wg Dagv: Gmo Voorkoopr: Gvkr Verkavelingsverg: Vv.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie