Oosteinde 2, Baarle-Hertog

€ 525.000

2 slaapkamers
145 ㎡
32 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
B
Soort
appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte terras
32 ㎡
Woonoppervlakte
145 ㎡
Bouwvergunning
ja
Verkavelingvergunning
ja
Voorkooprecht
neen
Bouwjaar
2014
Terras
ja
Tuin
neen
Garage
ja
Parking
ja
EPC code
134.28 kWh/m²
Bestemming terrein
woongebied
Dagvaardingstype
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Omschrijving

Prachtig, luxe afgewerkt duplex-appartement van circa 145 m², gelegen op de tweede en derde verdieping van Residentie Oosteinde in het centrum van Baarle-Hertog. Het appartement beschikt over een berging en twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder. Verder beschikt het appartement over entree, inpandige berging, twee toiletten, royale woonkamer met open keuken, wasruimte, twee slaapkamers, dressing, badkamer, bergzolder en een drietal terrassen.

Indeling
Appartement

Het appartement is bijna volledig afgewerkt met een pvc-vloer, stucwerk wanden en plafonds. De entree beschikt over een garderobe en biedt toegang tot het apart toilet, de inpandige berging en de woonkamer met open keuken. Het volledig betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De berging is voorzien van de groepenkast (19 groepen en 2 aardlekschakelaars).

De royale woonkamer met open keuken van circa 65 m² beschikt over de intercom met videofoon, de thermostaat, de bediening van de mechanische ventilatie en een bergkast en biedt toegang tot de drie terrassen.

De keuken is voorzien van een keukenblok met een spoeleiland en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en een rvs-spoelbak, en biedt toegang tot het terras aan de voorzijde. 

Het appartement beschikt verder over een wasruimte, voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en een bergkast. Verder bevinden zich hier voorzieningen voor het realiseren van een inloopdouche en een wastafel.

Verdieping
Middels de houten trapopgang in de woonkamer, voorzien van nachtverlichting, is de overloop op de verdieping te bereiken. De overloop beschikt over een intercom met videofoon en biedt toegang tot alle ruimtes op de verdieping en middels een vlizotrap tot de bergzolder.

Naast de badkamer bevindt zich een tweede toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De twee slaapkamers van circa 17 m² en 15 m² zijn beide voorzien van vaste kasten en een airco-unit. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van twee dakkapellen en tv-aansluiting. De aan de achterzijde gelegen slaapkamer beschikt over een Velux-dakraam met verduistering, tv- en internetaansluiting.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad, een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, een spiegelkastje met verlichting, een designradiator en de bediening van de mechanische ventilatie.

Ten slotte bevindt er zich op de verdieping een dressing uitgerust met talrijke vaste kasten met een zeer praktisch hangsysteem. U heeft de mogelijkheid om hier een extra slaapkamer te creëren.

Bergzolder
Middels het luik met vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De bergzolder beschikt over de opstelling van de cv-combiketel (Atag 2014) en de mechanische ventilatie-unit.

Buitengebeuren
Het appartement beschikt over 3 terrassen. Het grootste, op het zuiden gesitueerde terras van circa 20 m² is gelegen aan de achterzijde en is gedeeltelijk overdekt. Het terras is toegankelijk vanuit de woonkamer en vanuit de wasruimte. Het terras van circa 10 m², voorzien van kunstgras, is gelegen aan de rechterzijde van het appartement en is toegankelijk vanuit de woonkamer. Het kleinste terras van ca. 2 m² is gelegen aan de voorzijde.

Algemeen:
- Bouwjaar: 2014
- Servicekosten: €60,- per maand
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming d.m.v. cv-combiketel op gas (vloerverwarming)
- Woonoppervlakte: ca. 145 m² Inhoud: ca. 350 m³
- Twee ruime parkeerplaatsen en een afgesloten berging met elektra in de kelder.
- EPC-score: 134,28 kWh/m²

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie