Residentie Limfalaan Baarle-Hertog

Residentie Limfalaan, 2387 Baarle-Hertog

verkocht

€358.660

  • f92c98f05d774b17b73b34108c55715c
  • 7ba5b9bc228a47a9aa585d8872b2f897
  • 552e4da801c94404a5f5bc4b9d2298e2
  • 2f641215b1bb47bd99194ed250a5ebb5

Woning ID :

 RH-713044-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Omschrijving

VOORWOORD
Op het terrein van de vroegere limonadefabriek Limfa, vlakbij de centrale voorzieningen van Baarle, gaat een nieuw dorpsdeel verschijnen: Limfa. In het hart van deze bruisende wijk zal, op Belgisch grondgebied, Residentie Limfalaan worden opgericht. Deze hoogwaardige residentie gaat appartementen voor elk budget bevatten. Met winkels, cafes en restaurants op loopafstand is Residentie Limfalaan een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving voor zowel jong als oud, alleenstaanden of gezinnen met kinderen. Ondanks de centrale ligging is de residentie vlot bereikbaar en beschikken de toekomstige bewoners over een ruime ondergrondse parking voor zowel auto als fiets.

Residentie Limfalaan zal worden gebouwd in een Kempische bouwstijl die hand in hand gaat met de bouwstijl van het nieuwe dorpsdeel Limfa. Het gebouw huisvest 40 appartementen met een oppervlakte van 72 tot 127m², verdeeld over 4 bouwlagen. De appartementen beschikken over een ruim terras, 1 tot 3 slaapkamers en zijn allen bereikbaar per lift. 
In de ondergrondse parking bevinden zich parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
De gelijkvloerse verdieping wordt hoger opgetrokken dan de begane grond om een betere privacy te geven.

In Residentie Limfalaan vind je zeker en vast je droomappartement.

DE VERKOOPPRIJS VOOR DE PENTHOUSE IS € 358.660,- EN IS INCLUSIEF ALLE BIJKOMENDE KOSTEN EN EXCLUSIEF PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE KELDER.

GESCHIEDENIS
Limfa, een begrip in Baarle

Limfa Limonadefabriek
Rond 1896 stond Frans Verheyen aan de wieg van de toenmalige, Baarlese limonadefabriek Frans Verheyen en Zonen. Uit een ringput bij het fabriekje werd met een emmer het benodigde water voor de zoete frisdrank gehaald, die aanvankelijk gebotteld werd in prachtige kogelflesjes. De limonade uit
Baarle werd steeds populairder en in 1904 produceerde Frans al zo’n 200 flesjes limonade per dag. Intussen werd het fabriekscomplex stelselmatig uitgebreid om eind jaren 50 de naam Limfa (LimonadeFabriek) te krijgen.
De kogelflesjes werden vervangen door beugelflessen en weer later door flesjes met een kroonkurk. In 1978 was de productie al 300.000 literflessen per dag. Het water kwam inmiddels uit diepe putten en een waterbron van maar liefst 200 meter diep die het welbekende Bar-le-Duc bronwater voortbracht. 

In 1987 werd de Limfa overgenomen door Raak Holland BV en in 1998 definitief verplaatst naar Utrecht.

HET GEHEEL ZAL GEBOUWD WORDEN DOOR BOUWBEDRIJF PLUYM-VAN LOON BVBA
Van Loon bvba kan als familiebedrijf zo veertig jaar ervaring in de bouwsector voorleggen. Gespecialiseerd in de bouw van appartementen, woningen, villas, kantoren en winkels.

ENERGIEBESPARING

Energiezuinige appartementen Nooit eerder was energiezuinigheid zo belangrijk als vandaag. Voor dit project is rekening gehouden met de toenemende behoefte om energiezuinig te kunnen wonen.
Residentie Limfalaan zal dan ook bestaan uit 40 energiezuinige appartementen, die zullen voldoen aan de E-peil-eis van E60 in combinatie met een ventilatiesysteem voor een aangenaam binnenklimaat. Appartementen met aandacht voor de bewoner en zijn omgeving.

GEMEENSCHAPPELIJKE GARAGE
De ondergrondse parking huisvest 44 parkeerplaatsen, 42 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling:

WAARBORG
De Wet Breyne” biedt de koper van een te bouwen woning/appartement
een uitgebreide bescherming op verschillende vlakken: Voltooiingswaarborg van de aannemer (een financiele instelling waarborgt 100% de voltooiing van de werken

Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.
De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle info vind u op:

www.residentielimfalaan.be

Liggingsplan