Evenakker 9 Baarle-Hertog

Evenakker 9, 2387 Baarle-Hertog

verhuurd

€925

  • 5e0addd9c3b04eb78eb2752781a1ee46
  • 1c7efd54cb6848cfb465e1859920edf5

Woning ID :

 RH-3317701-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Grond

267 m2

Omschrijving

Half vrijstaande woning (lot 5) aan de linkerzijde van een 2-onder-1 kap woning gelegen in de nieuwe verkaveling Evenakker. De kindvriendelijke wijk is gelegen aan het rand van het dorp waardoor het, ondanks de loopafstand tot het centrum, rechtstreeks verbonden is met het landelijke buitengebied. De woning wordt uitgevoerd met mooie materialen en hoogwaardige detailleringen. Bovendien wordt de woning uitgerust met zonnepanelen en andere extra’s.

Indeling

De woning zal globaal bestaan uit een entree met apart toilet, een woonkamer met open keuken, een inpandige berging op de benedenverdieping, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een zolderverdieping. Bovendien zal de woning beschikken over een tuin met terras.

Begane grond

De entree zal toegang verschaffen tot het toilet en de woonkamer. Bovendien zal zich hier de meterkast bevinden. Het toilet wordt voorzien van een toilet en een fonteintje.

De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 46 m².

De open keuken zal zich aan de achterzijde van de woning bevinden en beschikken over een vast keukenblok en een eiland. Verder wordt de keuken voorzien van een keramische kookplaat, een afzuigkap, combi-magnetron, een spoelbak met verlek, voorzien van een mengkraan.

Eerste verdieping 

Via de trapopgang in de woonkamer, zal de nachthal op de eerste verdieping bereikbaar zijn. Vanuit hier zullen de 3 slaapkamers en de badkamer toegankelijk zijn.

De slaapkamers zullen een grootte van ca. 11 m², 11 m² en 8 m² hebben.

De luxe badkamer zal beschikken over een ligbad, een douche, een dubbele vaste wastafel en een toilet.

Tweede verdieping

De ruime zolder zal toegankelijk zijn middels een vaste open trap vanuit de nachthal op de eerste verdieping. U heeft de mogelijkheid om hier extra slaapkamers te creëren. 

Buitengebeuren

De tuin zal worden ingezaaid met gras en voorzien van een met bestrating aangelegd terras. Er is geen beplanting voorzien voor de private zij- en achtertuinen. De afscheiding wordt gerealiseerd met een beuken haag.  De voortuin is voorzien van sobere beplanting.

Algemeen: 
– Bouwjaar: 2021 
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing 
– Gelegen in een kindvriendelijke en verkeersluwe wijk 
– Huurwaarborg: 3 maanden huur 
– Huisdieren niet toegelaten 

Liggingsplan