Smederijstraat 37, Baarle-Nassau

€ 850

n.v.t.
150 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
commercieel
Slaapkamers
n.v.t.
Badkamers
n.v.t.
Woonoppervlakte
150 ㎡
Bouwjaar
2015
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Zeer representatieve en mooi afgewerkte bedrijfsruimte van ca. 150 m² met kantoorruimte op de verdieping, in een bedrijvencomplex gelegen op het bedrijventerrein van Baarle-Nassau nabij het centrum.

Indeling

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de entree van ca. 12 m², voorzien van de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de entree is ook de bedrijfshal op de begane grond te bereiken. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een staande closetpot, een fonteintje en toiletaccessoires.

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en is afgewerkt met een geëgaliseerde betonvloer, gemetselde wanden en betonnen welfsels. De ruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort aan de voorzijde, een brandslanghaspel, een stortbak en TL-verlichting.

Verdieping
Middels de stalen trapopgang is vanuit de entree, de kantoorruimte op de verdieping te bereiken.

De royale kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 75 m² en is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een systeemplafond. De kantoorruimte is verder voorzien van twee plafond cassette airco’s, een alarmsysteem, de thermostaat, de bediening van de mechanische ventilatie, een keukenblok en ruim voldoende stopcontacten en internetaansluitingen.

Het keukenblok in wandopstelling is voorzien van boven- en onderkasten, uitgerust met een ingebouwde koelkast, een vaatwasser en een rvs spoelbak.

Bovendien bevindt er zich in de kantoorruimte een vaste kast voorzien van de opstelling van de cv-combiketel en de groepenkast.

Algemeen:
- Representatieve bedrijfsruimte van ca. 150 m² op bedrijventerrein van Baarle-Nassau
- Werk-/opslagplaats: 65 m² Kantoorruimte: 75 m²
- Bouwjaar: 2015
- Servicekosten bedragen €45,- per maand
- Huurprijs exclusief kosten voor gas, water en elektra
- Huurwaarborg: 3 maanden huur
- Kantoorruimte beschikt over één eigen parkeerplaats

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie