Meerdorp 75, Meer

n.v.t.
125 ㎡
België

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
appartement
Slaapkamers
n.v.t.
Badkamers
n.v.t.
Woonoppervlakte
0 ㎡
Bouwjaar
2021
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
neen
EPC code
kWh/m²

Andere panden binnen dit project

Object Slpk Bew. opp Terras Tuin Prijs Details
Meerdorp 75 1 74 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 91 ㎡ ja ja verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 1 71 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 1 74 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 91 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 81 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 125 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 93 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 2 93 ㎡ ja - verkocht Bekijk details
Meerdorp 75 2 88 ㎡ ja - verkocht Bekijk details

Omschrijving

Dit stijlvolle nieuwbouwproject met 16 appartementen wordt gerealiseerd op de site van de vroegere melkerij ‘de Toekomst’ te Meer.

De oude gebouwen van de melkerij werden rond 1930 gebouwd tijdens het interbellum . Dankzij hun karakteristieke architectuur vormen ze een uniek herkenningspunt in het hart van Meer. Het is dan ook zeker niet verwonderlijk dat deze gebouwen werden opgenomen in de ‘Inventaris van Onroerend Erfgoed’. Het was dan ook voor de hand liggend dat de gedeeltes met een bouwkundige erfgoedwaarde werden bewaard zodat ze gecombineerd konden worden met een stijlvol nieuwbouwproject.

Zo werd ervoor gekozen om de karakteristieke voorgevel van de melkerij te bewaren. Achter deze gevel komt een gebouw met 11 nieuwbouwappartementen en een ondergrondse parking. Hiernaast komt nog een tweede gebouw met vijf appartementen. Er zijn appartementen met 1 of 2 slaapkamers en oppervlaktes variërend van 71 m² tot 125 m². Hierbij is de kelder vanuit alle appartementen bereikbaar via een lift.

Doordat het parkeren hoofdzakelijk ondergronds gebeurt, blijft er achter de gebouwen voldoende ruimte over voor een groen parkje. Hier bevindt zich ook een oud gebouwtje waarin zich vroeger de elektriciteitscabine bevond. Deze wordt nu omgevormd tot een private tuinberging die dankzij zijn bouwkundige erfgoedwaarde een unieke blikvanger vormt.

Dit nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Meer waardoor alle winkels vlakbij zijn. Bovendien bevindt er zich een oprit naar de E19 op twee minuten rijden van dit project. Hierdoor heeft u hier de voordelen van een optimale mobiliteit terwijl het toch aangenaam wonen is in een rustige, landelijke gemeente.
Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Robin Baeten

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie