Smederijstraat 17 E, Baarle-Nassau

€ 850

n.v.t.
164 ㎡
Nederland

Details

Energielabel / EPC
n.b.
Soort
commercieel
Slaapkamers
n.v.t.
Badkamers
n.v.t.
Woonoppervlakte
164 ㎡
Bouwjaar
Terras
neen
Tuin
neen
Garage
neen
Parking
ja
EPC code
kWh/m²

Omschrijving

Een representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping nabij het centrum van Baarle-Nassau. Het kantoor heeft op de begane grond een eigen ingang en entreehal. Door middel van een fraaie hardhouten trapopgang is de kantoorruimte te bereiken. Daarnaast is het pand voorzien van een eigen nutsvoorzieningen en cv-ketel (bouwjaar ca. 2012). Het pand heeft een eigen parkeerplaats met tevens voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Het object ligt op het industrieterrein van Baarle-Nassau.

Het object maakt onderdeel uit van een fris en modern bedrijfsverzamelgebouw, welk in 2006 is opgeleverd. Het pand is voorzien van onder meer radiatoren, met stucwerk afgewerkte wanden, aluminium kozijnen met dubbel glas en een verlaagd systeemplafond met verlichting. De kantoorruimte beschikt over een keukenblok, toiletruimte, een aparte spreekkamer en over airconditioning.
Het terrein van het bedrijvenverzamelgebouw wordt ‘s nachts afgesloten door twee poorten.

De nutsvoorzieningen, alarminstallatie, onderhoud cv + brandblussers e.d. is voor rekening van huurder en worden ook door de huurder zelf geregeld.

Algemeen
Vloeroppervlakte: ca. 150 m² kantoorruimte 1e verdieping en ca. 14 m² entree op de begane grond.
Bouwjaar: 2006.
Bereikbaarheid: Goed.
Beschikbaar per: in onderling overleg.

Vrijblijvend binnenkijken of heb je vragen? MAAK EEN AFSPRAAK
Maarten Geerts

Hypotheek calculator

online mortgage calculator

Locatie